Code Diversiteit en Inclusie

Stichting Cine Inclusief wil met haar projecten bijdragen aan diversiteit en inclusie in Nederland. Vanzelfsprekend richten we ons in ons handelen dan ook tot de Code Diversiteit en Inclusie. Iedereen wordt gewaardeerd om wie hij of zij is, wordt gerespecteerd en gehoord en voelt zich thuis bij onze stichting.

Projecten

Al onze projecten zijn erop gericht om bij te dragen aan diversiteit en inclusie in Nederland. Dit ligt verankerd in de onderwerpkeuze voor onze projecten en de doelstelling van de stichting. We brengen de onderwerpen op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Zo werken we aan acceptatie van mensen voor wie dat nog niet altijd vanzelfsprekend is.

Publiek

In onze communicatie rondom onze projecten richten we ons op een breed publiek. We maken dit kenbaar door gerichte communicatie.

Personeel

Onze stichting heeft geen personeel in dienst. Voor al onze projecten werken we met freelancers. De projectteams zijn doorgaans niet groter dan 10 mensen. Een reƫle afspiegeling van de samenleving is met zo een klein team niet mogelijk. Omdat onze projecten altijd diversiteit en inclusie als onderwerp hebben werken we zoveel mogelijk met mensen die ook betrokken zijn bij het onderwerp van het betreffende project en zorgen we voor een goede representatie van de samenleving.

Partners

Per project werken we zoveel mogelijk samen met partners welke zich ook richten naar de Code Diversiteit en Inclusie. Zo zorgen we ervoor dat we in de hele keten voldoen aan de code.